Endurance RS Ranac

Endurance RS Ranac

7.200,00 rsd

In stock

7.200,00 rsd

Ranac za tenis od dodatno ojačanog materijala koji obezbeđuje dodatnu trajnost.

Opis

Igrači skvoša koji traže sportski i višenamenski ranac će se oduševiti Tecnifibre Tour RS Endurance rancem. Ovaj prostrani ranac dizajniran je materijalom koji imitira kožu. Ranac je napravljen od izdržljivog i vodootpornog materijala.

Tecnifibre Tour RS Endurance ranac ima praktičan raspored sa dva glavna odeljka, od kojih je zadnji pogodan za prenos dva reketa. Ojačani zadnji zid pruža optimalnu zaštitu vašim rektima tokom transporta. Drugi glavni odeljak je savršen za smeštanje para cipela i dodatne odeće. Na prednjoj strani ovog ranca nalazi se prostrani odeljak za dodatnu opremu u kojem možete lako smestiti neke loptice, gripove i druge dodatke. Na kraju, sa jedne strane se nalazi još jedan džep sa zatvaračem, idealan na primer za ključeve. Ako ostavite zatvarač otvoren, možete u njega staviti i flašicu sa vodom.

U ovom prostranom ranču možete lako poneti sve svoje stvari. Sa postavljenim kaiševima za ramena, Tecnifibre Tour RS Endurance ranac se može lako i udobno nositi na leđima.